A Vaskakas Bábszínház felhívása óvodáknak, iskoláknak, hátrányos helyzetű családoknak

A Vaskakas Bábszínház felhívása óvodáknak, iskoláknak, hátrányos helyzetű családoknak Vaskakas Pártoló Tagság

A Vaskakas Pártoló Tagságot négy éve indítottuk azzal a céllal, hogy azoknak a családoknak a gyermekei is eljuthassanak a Vaskakas Bábszínházba, akiknek igénye lenne a kultúra, de egyszerűen szólva nem engedhetik meg maguknak, hogy színházba, koncertre, kiállításra járjanak. A korábbi években kezdeményezésünkkel magánszemélyeket és cégeket kerestünk meg és legnagyobb örömünkre „jószívű felnőttek” több száz Vaskakas Pártolói Bérletet vásároltak az elmúlt években. A Vaskakas Bábszínház pedig pályázatok alapján kiosztotta a megvásárolt bérleteket óvodai csoportoknak, iskolai osztályoknak, szociális és jóléti intézményeknek.

A Vaskakas Pártoló Tagság folytatódik a 2018-2019-as évadban is, és hasonlóan a tavalyiakhoz, idén is jelentkeznek a régi és új Pártoló Tagok, akik bérletvásárlásaikkal igazolják, hogy kenyér nélkül nem lehet élni, művészet nélkül, pedig nem érdemes.

Mi azt szeretnénk, ha minden olyan győri ovis és kisiskolás el tudna jutni a Vaskakas Bábszínházba, akik szociális körülményeik miatt kimaradnának ebből az élményből.

Jelentkezéseket várunk óvodai és iskolai csoportoktól, családoktól, akik szeretnének bábszínházba jönni, de anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé.

Kérjük, írjanak nekünk egy rövid indoklást arról, hogy mi az oka annak, hogy ebben az évadban nem jutnak el a Vaskakas Bábszínházba, illetve kérnénk megadni az igényelt bérletek számát, és a gyerekek életkorát, akik nevében pályáznak hozzánk.

A Vaskakas Pártoló Tagság felhívásunk sikeres pályázói bérleteket kapnak ajándékba, mellyel ingyen jöhetnek a Vaskakas Bábszínház 4 előadására az évadban! A jelentkezéseket várjuk az alábbi címek egyikére 2018. december 3-ig, kérjük a borítékon vagy tárgyként szerepeljen: Vaskakas Pártoló Tagság

Vaskakas Bábszínház – Varga Anita- Győr 9022, Czuczor Gergely u. 17. vagy varga.anita@vaskakas.hu

Részletes információért, kérjük, hívja Varga Anita a 20/277 09 36-os telefonszámon.

Előadás ajánló

Színház adatai

Vaskakas Bábszínház 9022 Győr, Czuczor Gergely utca 17. Tel.: 96/512-690 vaskakas(kukac)vaskakas(pont)hu jegyvásárlás: info(kukac)vaskakas(pont)hu
 
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 9-18 óráig, valamint az előadások kezdete előtt egy órával

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Kakashíradó