Héraklész Junior

Előadás időpontok

Jelenleg az előadás nincs műsoron.
A Vaskakas Bábszínház programját ide kattintva tekintheti meg.

Fotó: Takács Renáta

Bemutató: 2020. szeptember 12.

Ráckevei András egy nap egy történelem elégtelennel az ellenőrzőjében állít haza az iskolából. A kudarc hatására úgy dönt, hogy ezúttal erőt vesz magán és inkább megtanulja a leckét. A fürdőszobában csapja fel a történelemkönyvet, hogy elsajátítsa a tananyag következő fejezetét, ami nem más, mint a görög mitológia, és azon belül is Héraklész hőstettei. A fürdőszobai tárgyakat hívja segítségül a karakterek és Héraklész izgalmas kalandjainak megjelenítéséhez. Rövid időn belül az Olümposzon találja magát egy tucat isten társaságában, majd követi Héraklészt a Földre, hogy segítsen neki az embert- és istentpróbáló próbatételek teljesítésében. Az ifjú hősjelöltben sorstársára talál: Héraklész története megmutatja neki, hogy nem csak ő érzi magát néha különcnek és kitaszítottnak. A tanulásból nemsokára önfeledt játék, szórakozás lesz, amibe még az is belefér, hogy András belehamisítsa magát az ifjú Héraklész kalandjaiba!

Egyszemélyes fürdőszobai kalandozás gyerekeknek, és gyereklelkű felnőtteknek, életre kelt zuhanyrózsával, öblítős flakonokkal és törülközőkkel, hamisítatlan görög hangulattal és sok-sok zenével! 

Az előadást hat éves kortól ajánljuk. 

Írta: Nagy Orsolya
Látványtervező: Takács Renáta
Zeneszerző: Rab Viki 
Konzulens: Kocsis Rozi
 (Blattner Géza- díjas)
Rendező: Bora Levente és Nagy Orsolya 
Játssza: Bora Levente

Előadás ajánló

Színház adatai

Vaskakas Bábszínház 9022 Győr, Czuczor Gergely utca 17. Tel.: 96/512-690 vaskakas(kukac)vaskakas(pont)hu jegyvásárlás: info(kukac)vaskakas(pont)hu
 
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 9-18 óráig, valamint az előadások kezdete előtt egy órával

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Kakashíradó